Motorpoint je novi ovlašteni uvoznik, serviser i distributer renomiranog proizvođača Hatz Diesel za Republiku Hrvatsku.

Motorpoint je novi ovlašteni uvoznik, serviser i distributer renomiranog proizvođača Hatz Diesel za Republiku Hrvatsku.

Poduzeće je osnovano 2018. godine i imalo je osam zaposlenika koji su se prvenstveno bavili uslužnim djelatnostima, popravcima i održavanjem brzohodnih dizelskih i plinskih motora te pripadajućim sustavima nadzora i kontrole.

U veljači 2021. godine sjedište kompanije prebačeno je na novu lokaciju (Žegoti 6/3, 51215 Kastav, Hrvatska) u prostoru veličine približno 1.000 m2, čime su stvoreni uvjeti za novu razvojnu fazu tvrtke, uz povećanje broja zaposlenih, poboljšanje uvjeta rada, povećanje broja projekata, modernizaciju i digitalizaciju poslovnih procesa.

Od siječnja 2022. godine Motorpoint d.o.o. postaje zastupnik i ovlašteni seviser za područje Hrvatske za brand Hatz Diesel. Njemački proizvođač motora sa tradicijom dugom 130 godina. Motori se uglavnom koriste u građevinskoj opremi, kompresorima, gospodarskim vozilima, poljoprivrednim strojevima i opremi, a popularni su zbog svoje visoke kvalitete i robusnosti. Širom svijeta, Motorenfabrik Hatz zapošljava oko 1000 zaposlenika u 13 podružnica, 94 ureda i 500 servisnih centara u preko 100 zemalja, čime se osigurava visokokvalitetna usluga i učinkovita opskrba rezervnim dijelovima.

Novo zastupstvo u Hrvatskoj podrazumijeva prodaju novih proizvoda, preventivno i korektivno održavanje industrijskih dizel motora, agregata za proizvodnju električne energije i ostale opreme pogonjene dizel motorima koje u svojoj ponudi ima brand Hatz.

 

Hatz diesel motori koriste se u aplikacijama kao što su: vibro ploče, traktori, pomoćni motori, elevatori, generatori, pumpe, i još mnogo drugih aplikacija. Koriste ih neki od najpoznatih svjetskih proizvođača radnih strojeva kao što su Bomag, Weber, Waka, Husqvarna...

Radujemo se početku suradnje. Nastojati ćemo predstaviti i zastupati brand Hatz kako i priliči brandu sa 130-godišnjom tradicijom.