Uspješan završetak QL3 servisa na motorima pogonjenim prirodnim plinom u pogonu drvne industrije

Uspješan završetak QL3 servisa na motorima pogonjenim prirodnim plinom u pogonu drvne industrije

Sa zadovoljstvom objavljujemo uspješan završetak usluge QL3 za dva motora/generatora na prirodni plin s robusnim motorima 16V 4000 L62. Osim preciznog servisiranja motora, naš tim izvršio je opsežan remont dva Stamford generatora, upravljačkih ormara opremljenih MMC automatizacijom, hladnjaka i sve prateće pomoćne opreme.

Kao dio naše predanosti kvaliteti, apliciran je svježi sloj boje, ne samo da bi poboljšao estetiku, već također odražava našu predanost preciznosti i pozornosti na detalje.

Ovi nadograđeni generatori namijenjeni su pogonu drvne industrije gdje će služiti kao učinkoviti proizvođači električne energije i topline za našeg cijenjenog klijenta. Naše sveobuhvatno servisiranje osigurava optimalne performanse, pouzdanost i dugovječnost, usklađujući se sa specifičnim potrebama poslovanja naših klijenata.

U Motorpointu smo ponosni na pružanje vrhunskih rješenja za potrebe proizvodnje električne energije, a ovaj projekt predstavlja primjer naše stručnosti u pružanju end-to-end usluga za motore/generatore pogonjene prirodnim plinom. Radujemo se nastavku ispunjavanja i nadmašivanja očekivanja naših klijenata u pružanju održivih i pouzdanih energetskih rješenja.